Начальник КМВА розповів подробиці нічної атаки дронів на столицю

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко розповів подробиці атаки дронів-камікадзе «Шахед» на столицю у ніч на четвер, 4 липня. За його словами, жоден БПЛА не долетів до міста.

Глава КМВА Сергій Попко

Фото – facebook.com/smpopko.ksv

Глава КМВА повідомив, що вночі російські загарбники здійснили чергову атаку на столицю – цього разу ворог ударив по Києву лише «Шахедами», інформує «НБН» із посиланням на пресслужбу відомства.

За словами чиновника, окупанти запускали свої дрони-камікадзе з території Курської області країни-агресора, до міста БПЛА наближалися за різними напрямками хвилями.

Попко зазначив, що завдяки успішній бойовій роботі сил протиповітряної оборони жоден безпілотник не долетів до столиці, усі «Шахеди» були знищені на підступах до міста. За попередньою інформацією, у Києві обійшлося без жертв та руйнувань.

У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що вночі ворог атакував Україну 22 дронами-камікадзе, з яких ППО збила 21 БПЛА в межах Київщини, Сумщини, Чернігівщини, Полтавщини, Житомирщини та Дніпропетровщини.

Нагадаємо, вранці 3 липня армія Путіна атакувала Дніпро. Начальник ОВА Сергій Лисак повідомив про жертв і постраждалих внаслідок удару по обласному центру.

Exit mobile version