Начальник МВА повідомив про ситуацію в Торецьку, назвавши кількість цивільних, які залишаються у місті

Начальник міської військової адміністрації Торецька Василь Чинчик повідомив про ситуацію в районі населеного пункту, який перебуває під постійними обстрілами окупантів. Також чиновник назвав кількість цивільних, які залишаються у Торецьку.

Торецьк

Фото - Нацполіція

Начальник МВА в ефірі телеканалу «Ми – Україна» розповів, що у Торецькій громаді армія Путіна використовує традиційну тактику «випаленої землі», завдаючи по її території щодня по 10-20 авіаударів, інформує «НБН».

Обстріли ворога руйнують критичну інфраструктуру, приватний сектор та багатоповерхові будинки. За словами Чинчика, внаслідок атак ЗС РФ пошкоджено Центральну міську лікарню, проте медики все одно продовжують працювати і надавати допомогу місцевим жителям.

Чиновник повідомив, що на сьогодні в Торецькій громаді залишається близько 10 000 цивільних, влада робить все можливе, щоб евакуювати людей у ​​безпечніші регіони. З початку активної фази бойових дій було вивезено всіх дітей.

Глава адміністрації додав, що російські окупаційні сили постійно намагаються просунутися вглиб території Торецької громади.

Нагадаємо, аналітики ISW пояснили, чому путінські війська активізували наступ на Торецькому напрямку.

Exit mobile version