Командувач ВМС оцінив результати ударів Сил оборони по цілях окупантів у Криму

Командувач Військово-морських сил ЗСУ віце-адмірал Олексій Неїжпапа оцінив результати ударів Сил оборони України по цілях «другої армії світу» на території тимчасового захопленого Кримського півострова.

Командувач ВМС ВСУ Олексій Неїжпапа

Фото - pravda.com.ua

Командувач ВМС ЗСУ в інтерв’ю агентству Reuters заявив, що російські загарбники втрачають військово-морський центр у Криму, який країна-агресор створювала десятиліттями, завдяки результативним ударам захисників по об’єктах окупантів на півострові, інформує «НБН».

За словами віце-адмірала, ракети та БПЛА Сил оборони України завдали серйозної шкоди базі ЧФ РФ у Севастополі, де ворог ремонтував і зберігав кораблі та боєприпаси. Наразі «визволителі» втрачають цей важливий логістичний центр.

Воєначальник розповів, що ЗСУ пошкодили чи знищили 27 військових кораблів «другої армії світу». Із них 5 суден постраждали через підрив на морських мінах, які захисники встановили поблизу Севастопольської бухти за допомогою безпілотників.

Зазначимо, що днями командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук повідомив про ураження складу боєприпасів армії Путіна в Криму.

Exit mobile version