У Силах оборони пояснили, чому окупанти на Торецькому напрямку бояться застосовувати техніку

Командир взводу 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ЗСУ Станіслав Краснов прокоментував ситуацію на Торецькому напрямку, пояснивши, чому «друга армія світу» боїться застосовувати бойову техніку.

Торецьк

Фото – Oleg Petrasiuk/Press Service of the 24th King Danylo Separate Mechanized Brigade

В ефірі національного телемарафону Краснов повідомив, що в районі Торецька російські окупаційні сили справді проводять активні штурмові дії, тому ситуація на цьому напрямі залишається важкою та напруженою, інформує «НБН».

За словами командира взводу, незважаючи на активні атаки, російські загарбники бояться тут застосовувати бойову техніку через ефективну роботу Сил оборони України FPV-дронами. Захисники використовують такі безпілотники для знищення штурмових груп «другої армії світу» чи ліквідації техніки окупантів, яка знаходиться далеко.

Представник 95-ї ОДШБр уточнив, що українські воїни за допомогою БПЛА «мінусують» загарбників ще на підходах, відбиваючи таким чином ворожі штурми. Він додав, що в районі Торецька ЗС РФ атакують позиції ЗСУ безперервно понад тиждень.

Раніше голова МВА Василь Чинчик повідомив про ситуацію в Торецьку, назвавши кількість цивільних, які залишаються у місті.

Exit mobile version