ФСБ звинуватила спецслужби України і НАТО у спробі крадіжки бомбардувальника Ту-22 М3 армії Путіна

У понеділок, 8 липня, Федеральна служба безпеки країни-агресора звинуватила спецслужби України та Північноатлантичного Альянсу у спробі крадіжки надзвукового стратегічного бомбардувальника Ту-22М3 «другої армії світу».

Російський бомбардувальник Ту-22М3

Фото – ria.ru

У Центрі громадських зв’язків ФСБ заявили про запобігання черговій операції спецслужб України щодо викрадення стратегічного бомбардувальника ВКС країни-агресора, інформує «НБН» із посиланням на Kreschatic.

Пропагандистські ЗМІ пишуть, що силовики РФ також «розкрили причетність» спецслужб держав-членів НАТО до підготовки та реалізації української операції з викрадення Ту-22М3.

У ФСБ стверджують, що розвідка сусідньої країни мала намір завербувати пілота «другої армії світу» – льотчику нібито запропонували грошову винагороду та італійський паспорт, щоб він перегнав та посадив бомбардувальник окупантів на українській території.

Нагадаємо, що у лютому стало відомо про вбивство російського пілота Максима Кузьмінова, який пішов на співпрацю із Силами оборони та передав Україні свій гелікоптер. Директор СЗР РФ Сергій Наришкін та представник Кремля Дмитро Пєсков цинічно прокоментували смерть льотчика.

Exit mobile version