Ігнат вказав на особливість запуску ракет окупантами під час ранкової атаки на Україну

Ексречник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат прокоментував ранковий обстріл України військами Російської Федерації. Полковник вказав на особливість запуску ракет окупантами під час атаки на міста нашої країни.

Ракетний удар по Києву 8 липня

Фото – t.me/kievinfo_kyiv

Ігнат на своїй Facebook-сторінці нагадав, що, враховуючи нічні удари, ЗС РФ випустили по Україні 44 ракети різних типів, з яких 33 збила протиповітряна оборона, інформує «НБН».

За словами полковника, російські загарбники постійно вдосконалюють не лише розвідувальні дрони, а й крилаті ракети, балістику, оснащуючи їх радіолокаційними та тепловими пастками. В результаті такі повітряні цілі стає важче виявляти та збивати.

Експредставник ПС ЗСУ повідомив, що під час ранкової атаки крилаті ракети летіли на надмалих висотах. Десь захисники вели по них бойову роботу на висоті до півсотні метрів, що також може обернутися жахливими наслідками на землі.

Зазначимо, що сьогодні окупанти вдарили по Києву, Кривому Розі, Дніпру, Краматорську та Слов’янську.

У КМВА повідомили, що у столиці відомо про 22 загиблих, з них 2 дітей, та про 82 постраждалих. У Києві під обстрілом опинилася дитяча лікарня «Охматдит» – для атаки ворог застосував ракету Х-101.

Нагадаємо, після масованого ракетного обстрілу України армією Путіна в Міноборони РФ зробили цинічну заяву.

Exit mobile version