На окупованому Запоріжжі після прильотів у Мелітополі зникло світло, вода, мобільний зв’язок та інтернет

Після вибухів, які пролунали у Мелітополі в неділю, 7 липня, у місті та районі жителі залишилися без електрики, водопостачання, мобільного зв'язку та інтернету. Про проблеми повідомила і «влада» окупованого Запоріжжя.

Окупований Мелітополь

Фото – nv.ua

Місцеве видання «Ріа-Мелітополь» та «губернатор» окупованого Запоріжжя Євгеній Балицький повідомили, що після вчорашніх прильотів у Мелітополі в регіоні сталося відключення світла, інформує «НБН».

Колаборант у своєму Telegram-каналі написав, що електрика зникла через короткочасне відключення системи захисту ліній, зазначивши, що у лікарнях тимчасово захопленого Запоріжжя запущено резервне електропостачання.

Зрадник України попередив місцеве населення про те, що також можуть виникнути перебої з мобільним зв’язком та інтернетом, оскільки частину базових станцій загарбники також перевели на резервні джерела живлення. Гауляйтер закликав жителів регіону «поставитися з розумінням до незручностей».

За даними ЗМІ, після вибухів у Мелітополі та районі практично у всіх абонентів зник інтернет, мобільний зв’язок працює з перебоями. Балицький відзвітував, що окупанти в деяких районах міста відновили подачу електрики, проте жителі поскаржилися, що після цього світло зникло знову.

Раніше журналісти повідомляли, що 7 липня у Мелітополі було три прильоти. Після вибухів спалахнув аеродром.

Нагадаємо, радник маріупольського мера Петро Андрющенко повідомив про «демілітаризацію» загарбників у районі міста 6 липня.

Exit mobile version