У Мінреінтеграції розповіли, як ворог намагається змусити українців повертатися в окуповані регіони

У Міністерстві з реінтеграції тимчасово окупованих територій повідомили, що російські «визволителі» заманюють українців на ТОТ, погрожуючи відібрати їхнє житло. У відомстві закликали громадян утриматися від поїздок у захоплені регіони.

Російські окупанти

Фото – horeca.lg.ua

У Мінреінтеграції повідомили, що «влада» на ТОТ намагається змусити українців повернутися у захоплені регіони. Окупанти погрожують відібрати житло громадян, якщо вони не приїдуть та не підтвердять право власності на цю нерухомість, інформує «НБН».

У відомстві закликали українців не піддаватися на погрози ворога та утримуватися від поїздок на ТОТ. У міністерстві нагадали, що будь-які дії, вимоги та документи «керівництва» захоплених регіонів є незаконними і не мають жодних правових наслідків.

У Мінреінтеграції нагадали громадянам, що їхнє житло та будь-яка інша нерухомість в окупації охороняються українськими законами та міжнародним правом. Тому ті, хто позбавляє українців їхнього майна у захоплених регіонах, відшкодують усі збитки та відповідатимуть перед судом.

Раніше в ЦНС повідомили, що на тимчасово окупованих територіях Запоріжжя «влада» «легалізувала» видобуток корисних копалин.

Exit mobile version