Ворог застосовує тактику багатохвильових атак – у Третій штурмовій розповіли про ситуацію на Харківському напрямку

Командир підрозділу «Терра» у складі 3-ї окремої штурмової бригади Микола «Абдула» Волохов розповів про ситуацію на Харківському напрямку. За словами військового, РФ не бере до уваги втрати та продовжує стягувати сили.

ЗСУ

Фото – facebook.com/NGUmainpage

Волохов в ефірі національного телемарафону розповів, що на Харківському напрямку командування ЗС РФ не бере до уваги величезні втрати загарбників, продовжуючи кидати у бій велику кількість піхоти, шлях якої закінчується смертю, повідомляє «НБН».

За його словами, окупанти в цій зоні фронту почали менше застосовувати бронетехніку, оскільки через спеку вона може працювати некоректно, проте, як і раніше, використовують авіацію, реактивні системи та ствольну артилерію.

Командир підрозділу «Терра» зазначив, що суттєво тактика «визволителів» не змінилася: вони проводять багатохвильові атаки – наганяють піхоту, замінюють «двохсотих» на новоприбулих і знову йдуть на штурм. Якщо не впоралася перша група, ворог кидає в атаку наступну і так далі.

Раніше в ОТУВ «Харків» повідомили втрати «другої армії світу» за два місяці наступу путінських окупаційних сил у прикордонні області.

Exit mobile version