Жителі Московської області поскаржилися на атаку дронів, у Мережі показали кадри «хлопка» у небі

У країні-агресорі заявили, що в четвер, 11 липня, була відбита атака дронів на Московську область. Жителі регіону в Мережі поскаржилися на «хлопки». Мер столиці РФ Сергій Собянін прокоментував удар БПЛА.

Атака дронів на Московську область

Фото – t.me/bazabazon

Місцеві пабліки повідомляють, що близько 04:40 в районі селища Міхнєво Московської області жителі чули два «хлопки». Росіяни поскаржилися, що у них затремтіли вікна і загули автомобілі, інформує «НБН».

Фото – t.me/hp_moscow

Мер Москви Сергій Собянін у своєму Telegram-каналі заявив, що сили протиповітряної оборони країни-агресора у Ступінському міському районі відбили удар БПЛА, який летів на російську столицю.

Путінський чиновник стверджує, що внаслідок дронової атаки руйнувань та постраждалих немає, на місці падіння уламків безпілотника працюють фахівці екстрених служб.

Оборонне відомство держави-терориста також традиційно відзвітувало про «запобігання атаки київського режиму» БПЛА у Московській, Брянській, Тамбовській та Тульській областях.

Нагадаємо, 9 липня у Волгоградській області дрони вдарили по нафтобазі. Журналісти показали наслідки атаки безпілотників на підприємство.

Exit mobile version