Агент «Атеш» провів диверсію біля Олешок на Херсонщині, окупанти зазнали втрат

Агент військового руху українців та кримських татар «Атеш» провів диверсію біля тимчасово захопленого міста Олешки на Херсонщині. Внаслідок успішних дій партизана постраждали загарбники, знищені склади зброї ЗС РФ та інше.

Втрати окупантів

Фото – facebook.com/GeneralStaff.ua

В «Атеш» повідомили, що їхній агент під Олешками в кількох місцях біля позицій одного з підрозділів 70 МСД «другої армії світу» підпалив траву, внаслідок чого розгорілася масштабна пожежа, інформує «НБН».

Диверсія партизана виявилася успішною – вогонь знищив три бліндажі, зруйнував траншеї та окопи підрозділу російських окупаційних сил. Окрім цього, пожежа «відмінусувала» склади зброї та запаси продуктів харчування «визволителів».

Також постраждали і самі солдати військ країни-агресора: до 20 загарбників одержали опіки високого ступеня важкості.

У військовому русі зазначили, що партизани «Атеш» продовжують чинити опір по всій лінії фронту, завдаючи значної шкоди путінським окупаційним військам.

Раніше агент «Атеш» провів розвідку у військовому шпиталі Севастополя. Від пораненого загарбника він дізнався про втрати ЗС РФ, зокрема, скільки «трьохсотих» окупантів на тиждень надійшло до медустанови.

Exit mobile version