В «Атеш» повідомили, скільки «трьохсотих» окупантів прибуло за тиждень у військовий шпиталь у Севастополі

Військовий рух українців та кримських татар «Атеш» повідомив, скільки «трьохсотих» окупантів прибуло за тиждень до військового шпиталю у тимчасово захопленому Севастополі. Також партизани розповіли, як відбувається «реабілітація» загарбників, які отримали легкі поранення.

Російські окупанти

Фото – reuters.com

Агент «Атеш» провів розвідку севастопольського військового шпиталю, з’ясувавши, що до медичного закладу за тиждень надійшло понад 400 «трьохсотих» російських «визволителів», інформує «НБН».

Партизан дістав інформацію від одного з поранених загарбників щодо кількості втрат «другої армії світу» на фронті. За словами окупанта, за тиждень до лікарні привезли понад чотири сотні «визволителів». Він повідомив, що приймають лише важких «трьохсотих», яких розкидають по цивільних медустановах. Путінських солдатів з легкими пораненнями відправляють на «реабілітацію» назад у підрозділи, і вони змушені брати участь у бойових діях.

В «Атеш» зазначили, що армії Путіна дуже не вистачає живої сили, оскільки командування окупантів постійно проводить «м’ясні штурми». Щодня у лавах «визволителів» зростає обурення. Загарбники починають більше замислюватися над тим, заради чого вони беруть участь у так званій «СВО» і чому до них таке скотське ставлення.

Раніше у Силах оборони розкрили втрати ЗС РФ на Харківському напрямку за два місяці наступу.

Exit mobile version