Скільки українців вірять у можливість перемоги своєї країни над РФ військовим шляхом – соцопитування

Більшість жителів України вірять у можливість перемоги їхньої країни над Російською Федерацією військовим шляхом, що підтверджують результати соціологічного дослідження.

ЗСУ

Фото – zsu.gov.ua

Фахівці Центру Разумкова на замовлення видання ZN.UA. за допомогою соцопитування з’ясували, чи вірять українці у можливість перемоги над державою-терористом на полі бою, інформує «НБН».

За результатами проведеного з 20 по 28 червня соціологічного дослідження, 65,6% респондентів вважають можливою перемогу України над РФ військовим шляхом.

Водночас 16,2% опитаних переконані, що військова перемога їхньої країни неможлива, 18,1% українців не змогли визначитися з відповіддю на це питання.

Аналітики звернули увагу на те, що найбільше у перемогу України на полі бою вірять жителі західних регіонів (69%), при цьому вони найменше висловлюють готовність до переговорів із державою-терористом.

Стабільно найбільше сумніваються у військовій силі своєї країни українці на півдні – 25% респондентів у цих областях не вірять у перемогу над РФ військовим шляхом.

Також соціологи Центру Разумкова з’ясували, скільки українців вважають, що настав час починати переговори з РФ і погодитися на умови Путіна.

Exit mobile version