На Херсонщині місцеві жителі отруїли горілкою цілий взвод окупантів

У маріупольському спротиві повідомили, що у Херсонській області цілий взвод російських загарбників потрапив до шпиталю. Місцеві жителі отруїли «визволителів» алкоголем.

Російські окупанти

Фото – inosmi.ru

Telegram-канал «Маріуполь.Спротив» опублікував скріншот повідомлення в одному з Z-пабліків щодо інциденту на тимчасово захопленій Херсонщині. Один із окупантів закликає інших загарбників у жодному разі не брати горілку у місцевих жителів, інформує «НБН».

За словами «визволителя», сусідній взвод потрапив до шпиталю. Спочатку загарбники думали, що це реакція на сильну спеку, проте медики заявили, що путінських солдатів отруїли. Напередодні окупанти купували на ярмарку алкоголь із рук українців.

Росіянин поскаржився на відміну сухого закону на тимчасово захоплених територіях Херсонської області, який дозволив місцевим жителям легально продавати отруєну горілку.

Маріупольські партизани, коментуючи відповідну новину, подякували гауляйтеру Володимиру Сальдо за те, що українцям на ТОТ стало легше допомагати Силам оборони ліквідувати ворога.

Раніше російські пабліки заявили, що минулого тижня у Маріуполі «визволителів» отруїли кавунами. Частування від місцевих жителів стало для загарбників смертельним.

Exit mobile version