Заступник командира Третьої штурмової розповів про тактику окупантів на Харківському напрямку

Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін розповів про штурми путінських окупаційних сил на Харківському напрямку, зокрема про тактику «другої армії світу».

Максим Жорін

Фото – t.me/MaksymZhorin

Жорін розповів, що на Харківському напрямку загарбники поповнюють особовий склад за рахунок стрілецьких батальйонів. Військовий зазначив, що такі підрозділи окупантів – піхота, якій командування іноді ставить штурмові завдання, інформує «НБН».

Заступник командира 3-ї ОШБр пояснив, що підрозділу передають батальйон піхоти і цих бійців хвилями кидають на штурми. Така тактика полягає в тому, що хтось із путінських солдатів все ж таки добігає до певних позицій і сидить там, поки не прибіжить ще хтось.

Майор уточнив, що такі дії окупантів у деяких зонах справді принесли результати через кількість живої сили та інтенсивність атак, проте більшу частину цієї піхоти «відмінусували» Сили оборони.

Замкомандира додав, що путінські війська під час штурмів зазнають втрат також через заборону на надання медичної допомоги «трьохсотим» загарбникам.

Нагадаємо, речник НГУ розповів, на яких напрямках ЗС РФ зазнають найбільших втрат.

Exit mobile version