Росіяни почали застосовувати авіацію для захисту Кримського мосту – Плетенчук

Прессекретар Військово-морських сил України Дмитро Плетенчук повідомив, що росіяни після переміщення корабельного угруповання із тимчасово захопленого Кримського півострова почали використовувати авіацію для захисту Керченського мосту.

Кримський міст

Фото – rg.ru

Речник ВМС ЗСУ в ефірі національного телемарафону повідомив, що російські «визволителі» продовжують проводити активні дії в районі Кримського мосту. Зокрема, ворог почав застосовувати для захисту незаконно збудованого об’єкту авіацію, інформує «НБН».

За словами Плетенчука, таким чином «друга армія світу» полює на дрони захисників, що патрулюють. Так як у окупантів немає можливості патрулювати з води, вони компенсують повітряну складову.

Він зазначив, що також загарбники продовжують використовувати інші засоби для захисту Кримського мосту – системи протиповітряної оборони та інші види зброї.

Представник Військово-морських сил розповів, що і перетин транспортного переходу зараз відбувається фактично в режимі перетину державного кордону. Це також свідчить про те, що ворог на Кримському мосту намагається тримати безпекові заходи на максимально високому рівні.

Раніше речник ВМС вказав на нюанс у знищенні Керченського мосту і висловився щодо будівництва залізниці росіянами, яка йтиме з Ростова до Джанкоя.

Exit mobile version