У ЦНС розповіли, що стоїть за закликами ворога до виїзду українців із окупованих територій

Російські загарбники агітують українців виїжджати із тимчасово окупованих регіонів. У Центрі національного спротиву розповіли, що стоїть за відповідними закликами ворога.

Російські окупанти

Фото – horeca.lg.ua

Окупаційна «влада» на тимчасово захоплених територіях України продовжує російську політику зміни демографічного складу ТОТ, для чого закликає українців виїжджати з таких регіонів, інформує «НБН» із посиланням на ЦНС.

Загарбники агітують місцеве населення отримувати житлові сертифікати на території держави-терориста, прикриваючи свої реальні наміри заявами про «безпекові міркування». Насправді ворог має одну мету – виселити із регіонів якнайбільше українців.

Окупанти для реалізації плану Москви застосовують різні методи виселення місцевих жителів від депортації до фінансового заохочення. У той же час РФ завозить на ТОТ своїх фахівців для зміни демографічного складу цих територій.

Раніше у Центрі національного спротиву розповіли про новий спосіб російських «визволителів» до примусу українців в окупації до отримання громадянства держави-терориста.

Exit mobile version