У Буданова підтвердили ураження бомбардувальника Ту-22М3 на аеродромі «Оленья»

Представник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов підтвердив ураження стратегічного бомбардувальника Ту-22М3 на аеродромі «Оленья» та нафтопереробного заводу, відзначивши роботу Сил безпеки та оборони України.

Російський бомбардувальник Ту-22М3

Фото – ria.ru

Речник ГУР МОУ в ефірі національного телемарафону назвав удар по аеродрому «Оленья» та НПЗ «олімпійським досягненням» військової розвідки, Сил оборони та спецназівців, інформує «НБН».

За словами Юсова, стратегічний бомбардувальник – важлива ціль, оскільки у Російської Федерації немає можливостей виробляти подібну техніку. Тому окупанти намагаються якнайдалі ховати такі літаки.

Представник військової розвідки додав, що Ту-22М3 армія Путіна використовувала для атак на цивільні об’єкти та енергетичну інфраструктуру у нашій країні.

Речник ГУР зазначив, що субота та неділя були «дуже врожайними», нагадавши про масовані кібератаки на фінансову структуру країни-агресора, «бавовну» на нафтопереробних заводах та інших об’єктах, які росіяни використовують у війні проти України.

Юсов зазначив, що ураження аеропорту «Оленья» стало «десертом» для громадян нашої країни на минулих вихідних.

Нагадаємо, 26 липня Сили оборони вдарили по аеродрому «Саки» у Криму. В «Атеш» розповіли, як вони допомогли захисникам здійснити цю атаку.

Exit mobile version