У Буданова розкрили, завдяки чому повстанці в Малі провели ефективну операцію проти «вагнерівців»

Представник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов прокоментував знищення загону найманців російської ПВК «Вагнер» у Малі. Він повідомив, що дозволило повстанцям провести ефективну операцію проти бойовиків.

Андрій Юсов

Фото – rbc.ua

Речник ГУР МОУ в ефірі національного телемарафону розповів, що у Малі повстанці-туареги отримали «необхідну інформацію і не лише інформацію». Завдяки цьому вони провели ефективну операцію проти «вагнерівців».

Юсов заявив, що він не розкриватиме деталі, проте зазначив, що «продовження буде», інформує «НБН».

За його словами, країна-агресор розгорнула дуже активну діяльність в Африці, використовуючи не лише ПВК «Вагнер». РФ намагалася вирішити геополітичні, економічні питання, підтримувати чи міняти ті чи інші уряди на материку.

Проте сьогодні міжнародне співтовариство бачить, що потенціал та можливості держави-терориста вже давно не ті, а це означає, що нових замовлень та розрахунок на найманців російської ПВК як на інструмент вирішення проблем буде меншим.

Коментуючи можливу передачу повстанцями полонених «вагнерівців» Україні, представник розвідки нагадав слова начальника ГУР Кирила Буданова про те, що військові злочинці з РФ нестимуть справедливе покарання у різних куточках світу.

Раніше Юсов підтвердив ураження бомбардувальника Ту-22М3 окупантів на аеродромі «Оленья».

Exit mobile version