У ВМС України відповіли, чи зможуть росіяни провести військовий парад ЧФ у Криму

Прессекретар Військово-морських сил України Дмитро Плетенчук відповів, чи зможуть росіяни у тимчасово захопленому Криму провести військовий парад Чорноморського флоту країни-агресора.

Чорноморський флот ВМС РФ

Фото – reuters.com

Речник ВМС ЗСУ в ефірі національного телемарафону заявив, що загарбники більше не зможуть проводити паради Чорноморського флоту РФ у тимчасово окупованому Севастополі в Криму, інформує «НБН».

За словами Плетенчука, країна-агресор проводить паради лише у пункті базування в Новоросійську Краснодарського краю – єдиній локації, де знаходяться кораблі путінських окупаційних сил.

Представник Військово-морських сил зазначив, що у цьому ж місті росіяни проводять «підводні паради». Він нагадав, що в акваторії Чорного моря ворог зараз переважно застосовує підводні човни.

Речник ВМС вважає, що, швидше за все, у Криму більше не буде парадів флоту держави-терориста, додавши, що останнім часом ситуація з ним погіршилася.

Раніше прессекретар Військово-морських сил ЗСУ розповів, як окупанти намагаються захистити кримський міст. За його словами, ворог для цієї мети почав застосовувати авіацію.

Exit mobile version