У Силах оборони повідомили про ситуацію на Покровському напрямі

Офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький розповів про ворожі штурми та про знищення російських загарбників ЗСУ на Покровському напрямку.

ЗСУ

Фото – zsu.gov.ua

Офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади в ефірі телеканалу «Еспресо» заявив, що Покровський та Курахівський напрями на сьогодні – найгарячіші напрямки. При цьому Цехоцький вважає, що не варто знижувати увагу до інших ділянок фронту, оскільки російські загарбники підступні і завжди шукають слабкі місця для концентрації своїх сил, інформує «НБН».

Він повідомив, що на минулих вихідних ЗС РФ у бік Покровська проводили тривалі піхотні штурми. Наразі армія Путіна розпочала потужні атаки із застосуванням техніки.

Військовий уточнив, що за два дні Сили оборони «відмінусували» 206 загарбників, знищили і пошкодили 39 одиниць техніки – у результаті у «визволителів» великих просувань немає.

Окрім того, минулої доби штурмових дій з боку ворога не було, тому захисники, скориставшись паузою, за допомогою БПЛА уразили танки Т-72 і БМП-2. Також ЗСУ завдали ударів по пунктах управління ЗС РФ у тилу.

Нагадаємо, боєць Нацгвардії висловився щодо використання окупантами безпілотників на фронті. Він розповів, як Китай полегшує росіянам виробництво ударних дронів.

Exit mobile version