Вночі в Курську прогриміли вибухи, влада заявила про ракетну атаку

У ніч на вівторок, 30 липня, у російському Курську було неспокійно – в обласному центрі пролунали гучні вибухи. Місцева влада стверджує, що місто зазнало ракетної атаки, а звуки вибухів, які чули місцеві жителі, – «робота ППО».

Курська область

Фото – 46tv.ru

Російський Telegram-канал ASTRA близько 04:00 написав, що жителі Курська повідомляють про вибухи і опублікував відео з камери спостереження, на якому зафіксований «хлопок» та яскравий спалах в обласному центрі. Від гучного звуку в кількох районах у автомобілів на парковках спрацювала сигналізація, інформує «НБН».

У той же час виконуючий обов’язки губернатора Курської області Олексій Смірнов попередив жителів міста про ракетну небезпеку, закликавши їх не виходити на вулиці, а зайти в укриття або сховатися в приміщеннях без вікон. Пізніше глава регіону повідомив, що над Октябрським та Курчатовським районами області були збиті 4 ракети.

Нагадаємо, у ніч на 29 липня у Курській, а також Бєлгородській та Орловській областях енергетичні об’єкти опинилися під ударом безпілотників. Російські пабліки показали відповідні фото та відео.

Exit mobile version