У Донецьку пролунали вибухи, в Мережі заявили про приліт по базах окупантів

У середу вранці, 31 липня, у тимчасово захопленому Донецьку пролунали вибухи, над містом з'явився дим. У Мережі пишуть, що в населеному пункті нібито було збито гелікоптер «другої армії світу» або був приліт по базах ЗС РФ.

Окупований Донецьк

Фото – donpress.com

Місцеві Telegram-канали повідомили, що вранці у тимчасово захопленому Донецьку пролунали вибухи, заявивши про роботу протиповітряної оборони окупантів у «столиці ДНР» та Макіївці, інформує «НБН».

Пізніше в Мережі почали розповсюджуватись кадри диму над Донецьком. Український журналіст Денис Казанський повідомив, що у Пролетарському районі міста було завдано удару по базах «другої армії світу».

Фото – t.me/itsdonetsk

Інші ЗМІ заявили, що в цій частині міста нібито був приліт по гелікоптеру російських «визволителів». За неофіційними даними, уламки ураженої техніки падали за кілька кілометрів від вибуху.

Нагадаємо, вночі Сили оборони України завдали удару по складу зі зброєю та технікою російських окупаційних сил під Курськом. У Генштабі ЗСУ підтвердили ураження об’єкта «другої армії світу» на території РФ.

Exit mobile version