У Торецькій МВА пояснили дезінформацію щодо заходу окупантів до міста

Начальник Торецької міської військової адміністрації Василь Чинчик назвав повідомлення щодо заходу російських окупантів до населеного пункту фейком. Чиновник вважає відповідні брехливі заяви частиною інформаційної війни РФ проти нашої країни.

Торецьк

Фото – AFP / ANATOLII STEPANOV

Керівник Торецької МВА в ефірі національного телемарафону заявив, що місто залишається під контролем Сил оборони України, а повідомлення щодо заходу російських загарбників до населеного пункту – фейк, інформує «НБН».

За словами Чинчика, відповідні заяви – частина інформаційної кампанії росіян для дестабілізації в українському інформаційному просторі та впливу на думки, що залишаються у суспільстві нашої країни.

Чиновник зазначив, що Торецьк страждає від нищівних ударів путінських окупаційних військ, проте залишається вільним містом. Сили оборони України контролюють населений пункт, захищають територію, крім того, захисникам удалося зупинити активні бойові дії, які просували ЗС РФ.

Як повідомлялося, офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади розповів про ситуацію на Покровському напрямку, висловившись щодо штурмів росіян.

Exit mobile version