Кім повідомив про наслідки нічного удару ракетами «Іскандер» по Миколаївщині

У ніч на четвер, 1 серпня, війська Російської Федерації завдали ракетного удару по Миколаївщині, ймовірно, «Іскандерами». Начальник обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив про наслідки атаки загарбників на регіон.

Віталій Кім

Фото – Facebook

Начальник ОВА у своєму Telegram-каналі повідомив, що близько 00:10 у Миколаївській області війська країни-агресора обстріляли ракетами територію Баштанського району, інформує «НБН».

Як розповів чиновник, внаслідок прильотів виникло кілька займань сухої трави та чагарників. Вогонь був оперативно ліквідований пожежниками. На щастя, атака російських окупантів обійшлася без постраждалих та пошкоджень.

Пізніше начальник обласної військової адміністрації в ефірі національного телемарафону уточнив, що, за попередньою інформацією, війська Російської Федерації для удару по регіону використали три ракети «Іскандер».

Зазначимо, що вночі під ударом опинилася і Київщина – армія Путіна знову атакувала регіон дронами-камікадзе. Начальник обласної військової адміністрації Руслан Кравченко розповів про наслідки атаки БПЛА.

Exit mobile version