Позиції можуть змінюватись кілька разів на добу – Сирський повідомив про ситуацію на сході

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив про ситуацію на сході України, розповівши, на якому напрямі загарбники зосередили свої зусилля. Також генерал прокоментував незначні успіхи путінських окупаційних сил.

Олександр Сирський

Фото – t.me/s/osirskiy

Головком ЗСУ розповів, що протягом трьох днів він працював на сході країни у бригадах, які тримають оборону на Торецькому та Харківському напрямках, інформує «НБН».

Генерал повідомив, що скрізь, де наступає армія Путіна, продовжуються бойові дії різної інтенсивності. На деяких ділянках загарбники мають незначні досягнення, яких вони добиваються ціною великих втрат. На сході позиції можуть змінюватись кілька разів на добу.

Воєначальник повідомив, що росіяни зосереджують зусилля на Покровському напрямку – туди командування ЗС РФ кидає досвідчені штурмові підрозділи, намагаючись прорвати оборону захисників.

Складна ситуація склалася на Сіверському напрямку, де загарбники активно проводять штурми та використовують артилерію. Запеклі бої йдуть і в районі Часового Яру.

Нагадаємо, Зеленський в інтерв’ю французьким журналістам повідомив, яке місто стало новою ціллю для ЗС РФ після провалу із захопленням Харкова.

Exit mobile version