Андрющенко повідомив про наслідки пожежі на військовій базі окупантів у Маріуполі 4 серпня

У неділю, 4 серпня, у тимчасово захопленому Маріуполі сталася масштабна пожежа на військовій базі армії Путіна, яку окупанти організували на території Хладокомбінату. Радник міського голови Петро Андрющенко повідомив попередні дані про наслідки.

Окупований Маріуполь

Фото – ria.ru

Масштабну пожежу на території підприємства, де російські «визволителі» облаштували військову базу, 4 серпня бачили жителі різних районів Маріуполя, у Мережі публікували кадри займання, інформує «НБН».

Раніше у міськраді повідомляли, що підпал Хладокомбінату організував рух спротиву. Андрющенко натякав, що пожежа – справа рук одного з росіян, який зробив це за фінансову винагороду.

Фото – t.me/andriyshTime

У понеділок, 5 серпня, радник маріупольського мера у коментарі «24 каналу» повідомив про наслідки пожежі на військовому об’єкті «другої армії світу». Чиновник розповів, що, за попередніми даними, згоріли 3 вантажівки та бронемобіль «Тигр» окупантів.

Також 7 «визволителів» отримали опіки різного ступеня. Андрющенко уточнив, що на Хладокомбінаті у значній кількості знаходилися кадирівці.

Радник мера додав, що цей підпал був схожий на операцію партизанів, яку вони провели у липні у селі Гранітне під Маріуполем.

Exit mobile version