У ЦНС розповіли, для кого у Мелітополі окупанти та представники «влади» шукають «безхазяйне майно»

На тимчасово захоплених територіях Запорізької області, зокрема у Мелітополі, окупанти та представники «влади» влаштовують рейди для пошуку «безхазяйного майна». У Центрі національного спротиву припускають, що згодом його передадуть переселенцям із РФ.

Окупований Мелітополь

Фото – ria.ru

У ЦНС повідомили, що на тимчасово окупованому Запоріжжі, зокрема в Мелітополі, «визволителі» та представники «адміністрації» проводять рейди по місту і шукають житло, власники якого не надали загарбникам правовстановлюючі документи на нерухомість, пише «НБН».

На квартирах з’явилися друковані звернення від «комісії адміністрації» із вимогою до мешканців надати окупантам документи на житло. Також в оголошеннях вказується, що приміщення «має ознаки безхазяйності».

Фото – sprotyv.mod.gov.ua

Власники нерухомості мають подати документи до 16 серпня, інакше «влада» загрожує конфіскувати її. Ймовірно, «безхазяйні» квартири «адміністрація» роздаватиме переселенцям із країни-агресора в рамках російської політики колонізації.

Нагадаємо, радник маріупольського мера Петро Андрющенко розповів про «раптову» пожежу на військовій базі ЗС РФ у тимчасово захопленому місті.

Exit mobile version