Мусієнко назвав головні цілі «прориву» у Курській області

Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко розповів, які цілі має «прорив» у Курській області країни-агресора. Також експерт прокоментував завдання ударів по Суджі.

Курська область

Фото – kursk-news.net

Мусієнко в ефірі Radio NV прокоментував бойові дії в Курській області, які почалися у вівторок, 6 серпня, назвавши мету «прориву» у російський прикордонний регіон, інформує «НБН».

Експерт нагадав, що Сили оборони України раніше успішно уражали військові об’єкти окупантів на території Курської області, зокрема, удари завдавалися по Суджі. У цьому місті знаходяться загарбники, яких можуть залучати до проведення диверсій на території Сумщини.

Також армія Путіна використовувала цей прикордонний регіон РФ для регулярних обстрілів Сумської області. Крім того, у Курській області є спецназівці, які проводили рейди вглиб української території.

За його словами, цілі «прориву» у прикордонні Росії – зняти будь-які загрози для Сумщини, послабити контингент армії Путіна та відтягнути частину окупаційних сил з інших напрямів фронту. Просування в Курській області дозволить витіснити певні позиції ЗС РФ та створити їм проблеми.

Раніше глава ЦПД Андрій Коваленко вказав на брехню у заявах російських військкорів щодо ситуації в Курській області.

Exit mobile version