Російські військкори брешуть – голова ЦПД прокоментував бої у Курській області

Керівник Центру протидії дезінформації РНБО лейтенант Андрій Коваленко прокоментував ситуацію в Курській області країни-агресора. За його словами, російські військкори брешуть про те, що ЗС РФ контролюють ситуацію в регіоні.

Курська область

Фото – 46tv.ru

Керівник Центру протидії дезінформації РНБО у своєму Telegram-каналі прокоментував ситуацію в Курській області, де у вівторок, 6 серпня, розпочалися бойові дії, інформує «НБН».

За його словами, російські військкори брешуть про те, що «друга армія світу» контролює ситуацію в прикордонному регіоні країни-агресора. Коваленко наголосив, що путінські війська не контролюють кордон у Курській області.

Нагадаємо, сьогодні вранці жителі Суджанського та Кореневського районів повідомили про активну стрілянину та вибухи – на кордоні почалися бойові дії. Виконувач обов’язків голови Курської області Олексій Смірнов поскаржився на «спроби прориву ЗСУ» в регіон.

Вночі Курська область зазнала атаки БПЛА, зокрема безпілотники вдарили по Суджі. Глава регіону повідомив про наслідки прильотів та показав кадри руйнувань.

Exit mobile version