Аналітик DeepState пояснив, чому РФ не перекидає сили зі сходу України в Курську область

Співзасновник та аналітик DeepState Роман Погорілий пояснив, чому командування ЗС РФ не забирає підрозділи з Донбасу, щоб перекинути їх у Курську область. Експерт припустив, з якого напрямку ворог може забрати сили у російський прикордонний регіон.

Російські окупанти

Фото – iz.ru

Аналітик DeepState в ефірі телеканалу «Еспресо» пояснив, що російське військове керівництво поки що не відтягує сили зі сходу України, щоб перекинути їх у Курську область, бо боїться, що окупанти втратять позиції в районі Покровська, Вугледара та Торецька, інформує «НБН».

Експерт зазначає, що навіть якщо ворог забере якісь підрозділи з Покровського напрямку, захисники навряд чи відчують це, так як окупантів там настільки багато, що не вистачає ресурсів для їхнього повного знищення. На цій ділянці фронту росіяни мають колосальні можливості, від яких вони навряд чи відмовляться.

На думку Погорілого, ймовірно, щоб не ризикувати втратою позицій на Донбасі, командування ЗС РФ для захисту Курської області виводитиме якісь війська з півдня нашої країни.

Як пише видання Politexpert, армія Путіна не змогла витіснити українські сили з прикордонного регіону РФ, незважаючи на підкріплення, і вони продовжують просуватися вглиб країни-агресора.

Раніше військовий експерт Олег Жданов пояснив, навіщо Силам оборони наступ у Курській області та відповів, чи візьмуть вони АЕС.

Exit mobile version