РФ завела до Вовчанська штурмові групи, у Силах оборони повідомили подробиці про бої

В оперативно-тактичному угрупуванні військ «Харків» повідомили, що командування ЗС РФ завело до Вовчанська штурмові групи. Військові повідомили мету таких дій ворога та розповіли подробиці про бойові дії в районі міста.

Вовчанськ

Фото – instagram.com/libkos

В ОТУВ «Харків» повідомили, що в українському прикордонному регіоні російські загарбники продовжують тиснути на позиції Сил оборони. Зокрема, до Вовчанська командування «другої армії світу» завело штурмові групи з 4-ї десантно-штурмової бригади.

За словами військових, такі дії окупантів свідчать про те, що вони намагаються покращити логістичне забезпечення та систему зв’язку, інформує «НБН».

У Силах оборони розповіли, що в районі селища Тихе поблизу Вовчанська ЗС РФ активізували повітряну розвідку та вдосконалили інженерно-фортифікаційні споруди.

Минулої доби в операційній зоні оперативно-тактичного угруповання сталося 5 зіткнень, в ході цих боїв армія Путіна завдала 32 удари дронами-камікадзе і 365 разів обстріляла позиції захисників. Ворог втратив 93 окупанти, а також 46 одиниць зброї та техніки.

Раніше в ОТУВ «Харків» заявили, що війська РФ посилили обстріли у районі Вовчанська, пояснивши, про що свідчить активізація атак окупантів.

Exit mobile version