РосЗМІ заявили про атаку БПЛА на військовий аеродром «Чкаловський» у Підмосков’ї

У ніч на понеділок, 12 серпня, у Щелково Московської області збивали безпілотники. Як повідомляють російські ЗМІ, дрони атакували військовий аеродром «Чкаловський», розташований на околиці міста.

Російський аеродром "Чкаловський"

Фото – dervishv.livejournal.com

Російський Telegram-канал ASTRA, посилаючись на повідомлення Z-пабліків та розповіді очевидців у підмосковному Щелково, пише, що вночі поблизу військового аеродрому «Чкаловський» збивали безпілотники, інформує «НБН».

За словами жителів міста, вони чули стрілянину та вибухи в районі авіабази Повітряно-космічних сил РФ, була оголошена повітряна тривога. У Мережі почали розповсюджувати відео відбиття атаки на військовий об’єкт. Росіяни стверджують, що на підльоті до аеродрому був знищений безпілотник.

Влада не надала офіційної інформації щодо удару БПЛА.

У той же час оборонне відомство країни-агресора стверджує, що вночі ППО знищила 18 дронів у Бєлгородській, Курській та Воронезькій областях. У МО РФ не згадали про атаки безпілотників у Ростовській області та на аеродром у Підмосков’ї.

Нагадаємо, у ніч на 9 серпня було завдано масованого удару БПЛА по військовому аеродрому в Липецьку. На об’єкті спалахнула пожежа та почалася детонація. Жителів населених пунктів поблизу авіабази евакуювали. Аналітики Defense Express розповіли, які літаки базувалися на цьому аеродромі та пояснили, чому ППО не змогла перехопити безпілотники.

Exit mobile version