Лукашенко передає росіянам техніку із діючих підрозділів армії Білорусі – ЗМІ

Білоруські ЗМІ повідомляють, що диктатор Олександр Лукашенко відправляє РФ техніку із діючих підрозділів ЗС РБ, оскільки путінські окупаційні сили мають брак ресурсів. З відповідним проханням до Мінська Москва звернулася після початку наступу у Курській області.

ЗС Білорусі

Фото – ria.ru

Нелегітимний президент РБ наказав передати росіянам техніку із підрозділів діючих білоруських збройних сил, оскільки арсенали країни виснажені, інформує «НБН» з посиланням на «Белновости».

Джерело в Міноборони РБ розповіло, що Москва попросила у Мінська військову техніку після початку наступу в Курській області, оскільки армія Путіна зіткнулася з дефіцитом ресурсів на цьому та інших напрямках.

Журналісти нагадали, що Лукашенко не вперше надає країні-агресору військову допомогу. На початку повномасштабного вторгнення в Україну ЗС РФ зазнали значних втрат і Кремль звернувся до Мінська з проханням використати білоруські арсенали. Тоді Лукашенко відправив державі-терористу зі складів боєприпаси, артилерію, танки Т-72А та вантажну техніку.

Зазначимо, що нещодавно соратник Путіна заявив про перекидання «Іскандерів» та РСЗВ до українського кордону. У ДПСУ прокоментували заяви білоруського диктатора.

Exit mobile version