Росіяни заявили про атаку БПЛА на аеродром «Балтимор» та авіабазу «Саваслейка»

У РФ заявили, що в ніч на середу, 14 серпня, безпілотники атакували аеродром «Балтимор» у Воронезькій області та авіабазу «Саваслейка» в Нижегородській області.

Російський аеродром «Балтимор»

Фото – rbc.ru

Вночі місцеві пабліки повідомили про вибухи у Воронежі та області. Росіяни написали, що регіон зазнав наймасовішої атаки БПЛА. Telegram-канали почали розповсюджувати кадри «бавовни» в районі аеродрому «Балтимор».

Фото — t.me/chp_vrn36

Також було гучно у Борисоглібську, де розташований військовий аеродром та навчальний авіацентр підготовки льотного складу, інформує «НБН».

Губернатор Олександр Гусєв заявив, що по Воронезькій області вдарили понад 35 БПЛА. Внаслідок атаки безпілотників, за словами путінського чиновника, отримали пошкодження об’єкти комунальної інфраструктури, житлової й нежитлової нерухомості та транспортні засоби. Постраждалих немає.

Вночі дрони завітали і до Нижегородської області – Telegram-канали розповіли, що вибухи пролунали в районі авіабази «Саваслейка», опублікувавши відповідні кадри. Місцеві пабліки заявляють, що було 10 прильотів по території аеродрому.

Губернатор Гліб Нікітін повідомив, що в регіоні працювали засоби ППО та РЕБ для відбиття дронової атаки. Чиновник заявив, що удар БПЛА обійшовся без постраждалих.

Нагадаємо, 12 серпня, як писали росЗМІ, безпілотники атакували аеродром «Чкаловський» у Підмосков’ї.

Exit mobile version