У Силах оборони заявили про зниження інтенсивності атак КАБами на Покровському напрямку

Пресофіцер 14-ї бригади оперативного призначення ім. Івана Богуна НГУ «Червона калина» підполковник Микола Коваль висловився щодо атак ЗС РФ авіаційними бомбами на Покровському напрямку.

Покровськ

Фото – REUTERS / VIACHESLAV RATYNSKYI

Представник 14-ї бригади в ефірі Radio NV повідомив, що на Покровському напрямку російські окупаційні сили знизили інтенсивність атак керованими авіаційними бомбами, інформує «НБН».

За словами пресофіцера, армія Путіна максимально застосовує КАБи, коли у неї зовсім нічого не виходить. Цю зброю загарбники використовують і на ділянці, де тримають оборону бійці бригади, проте останнім часом ворог став менше випускати авіабомби.

Коваль припускає, що це сталося через відкриття нового напряму фронту, на який переключилися російські «визволителі». Раніше ЗС РФ щодоби могли здійснювати 10 обстрілів КАБами.

Військовий звернув увагу на те, що найчастіше ворог використовує саме цю зброю, при цьому, з незрозумілої причини, навіть не по позиціях Сил оборони, а по містах, в яких ще залишилися цивільні, наприклад, по Покровську.

Раніше у 110-й ОМБр відповіли, чи змінилася ситуація на Покровському напрямку після початку наступу у Курській області.

Exit mobile version