ЗМІ повідомили подробиці масштабної атаки СБУ та Сил оборони на російські аеродроми

У ніч на середу, 14 серпня, у країні-агресорі безпілотники атакували аеродроми. ЗМІ пишуть, що дрони уразили чотири військові цілі, успішну операцію провела СБУ спільно з Силами оборони України.

Фото – ssu.gov.ua

Видання OBOZ.UA, посилаючись на джерело у Службі безпеки України, пише, що вночі СБУ та Сили оборони здійснили масштабну атаку на аеродроми РФ, уразивши чотири військові цілі, інформує «НБН».

За словами співрозмовника журналістів, удари по авіабазах «другої армії світу» мають завадити російським загарбникам використовувати їх для обстрілів лінії фронту та українських міст КАБами. Нічна атака стала наймасштабнішою на такі об’єкти окупантів на території держави-терориста.

В операції брали участь СБУ, ССО, ГУР МОУ, Повітряні сили та Центр безпілотних систем ЗСУ, а також інші війська Сил оборони України. Дальнобійні БПЛА уразили авіабази ЗС РФ у Саваслейці, Воронежі, Борисоглібську та Курську.

Джерело додало, що в СБУ чекають супутникові фотографії, на яких будуть зафіксовані знищені склади та винищувачі росіян.

Нагадаємо, ЗМІ оприлюднили супутникові знімки аеродрому «Саваслейка». На фото знято пожежі на території військового об’єкту ЗС РФ після нічного удару БПЛА.

Exit mobile version