Вночі РФ опинилася під ударом дронів, у Міноборони заявили про атаку понад 140 БПЛА

У ніч на вівторок, 10 вересня, країна-агресор зазнала масованої атаки БПЛА. У Міністерстві оборони заявили, що над територією 9 регіонів Російської Федерації нібито було збито 144 дрони. РосЗМІ повідомили подробиці удару.

Атака БПЛА на РФ 10 вересня

Фото - t.me/astrapress

Оборонне відомство РФ заявило, що вночі одразу кілька регіонів опинилися під ударом безпілотників. ППО країни-агресора нібито перехопила і знищила над Брянською областю 72 БПЛА, Московською – 20, Курською – 14, Тульською – 13, Бєлгородською – 8, Калузькою – 7, Воронезькою – 5, Липецькою – 4 та Орловською – 1, інформує «НБН».

У Підмосков’ї ціллю дронів були міжнародні аеропорти «Жуковський» та «Домодєдово». Росіяни в усіх московських аеропортах запровадили план «Килим».

У місті Раменське, де розташований аеропорт «Жуковський», зафіксовано падіння уламків збитого БПЛА. У Мережі публікують кадри пожежі в районі об’єкту та вибуху, через який постраждала злітно-посадкова смуга. Також у населеному пункті дрони влучили у багатоповерхові будинки, 1 людина загинула, 3 постраждали.

Фото – t.me/astrapress

Також у Мережі заявляють про удари БПЛА по військових аеродромах «Шайковка» у Калузькій області та «Халіно» у Курській області. У Тульській області уламки безпілотника впали на один із об’єктів паливно-енергетичного комплексу.

Раніше ЗМІ повідомили, що безпілотники СБУ уразили військовий склад у Воронезькій області.

Exit mobile version