У DeepState заявили про удар ракетами «Іскандер» по скупченню захисників у Сумській області

У багатьох російських ресурсах у Мережі 4 вересня з'явилися кадри обстрілу місця збору захисників у Сумській області балістичними ракетами «Іскандер». У DeepState підтвердили удар по українських бійцях.

ЗСУ

Фото – facebook.com/NGUmainpage

Аналітичний канал DeepState прокоментував відео удару по українських військовослужбовцях у Сумській області, яке 4 вересня поширили ворожі ресурси, інформує «НБН».

Повідомляється, що трагічні кадри зроблені поблизу села Бездрик, яке розташоване за 33 кілометри від кордону з країною-агресором. Російські загарбники завдали удару балістичними ракетами «Іскандер» по місцю збору/шикування бійців Сил оборони. Аналітики відмовилися називати підрозділ та кількість його втрат у результаті атаки.

Фото – t.me/DeepStateUA

Відомо, що над захисниками літав ворожий розвідувальний безпілотник, за допомогою якого окупанти отримали миттєві результати обстрілу. БПЛА літав довго на одному місці або був там двічі, оскільки удар росіяни завдали вночі, а кадри наслідків були зроблені також і вранці.

Як повідомлялося, вранці 11 вересня у тимчасово захопленому Маріуполі пролунали вибухи. Радник мера міста Петро Андрющенко розповів, на які ворожі об’єкти завітала «бавовна».

Exit mobile version