Покровськ внаслідок обстрілів залишився без води та газу, начальник ОВА зробив важливу заяву

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомив, що російські загарбники залишили Покровськ без водопостачання. Напередодні у місті була зруйнована і газорозподільна станція. Глава ОВА зробив важливу заяву.

Покровськ

Фото - facebook.com

У четвер, 12 вересня, керівник Донецької ОВА повідомив, що в Покровську в результаті атак російських окупантів зупинилася робота модульної фільтрувальної станції, завдяки якій місто забезпечувалося водою. Напередодні загарбники зруйнували газорозподільну станцію.

За словами чиновника, відновити функціонування фільтрувальної станції поки що неможливо, влада працює над вирішенням проблеми з водопостачанням, інформує «НБН» з посиланням на Telegram-канал відомства.

Філашкін зазначив, що за рахунок місцевого бюджету у Покровській громаді пробурили 75 свердловин загального користування та 250 свердловин біля багатоповерхових будинків за рахунок фінансування ОСББ. Окрім того, в районі організовано підвезення питної води, також люди можуть набирати її самостійно з 8 установок зворотного осмосу.

Глава адміністрації наголосив, що у Покровську складна ситуація і найближчим часом у місті краще не стане. Чиновник вкотре закликав місцевих жителів евакуюватися, наголосивши, що виїзд із населеного пункту – єдиний правильний вибір для цивільних.

Нагадаємо, що у Покровську залишається близько 25 000 осіб.

Як повідомлялося, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський оцінив вплив наступу в Курській області на ситуацію на Покровському напрямку.

Exit mobile version