У Бєлгородській області вантажний потяг зійшов з рейок внаслідок операції ГУР та Сил оборони – ЗМІ

У вівторок, 11 вересня, у Бєлгородській області пішов під укіс вантажний потяг, як пояснила влада регіону, внаслідок «втручання» в роботу транспорту. ЗМІ стверджують, що за цим стоять ГУР та ЗСУ.

Схід вантажного поїзда з рейок у Бєлгородській області

Фото – t.me/zhest_belgorod

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков раніше повідомляв, що у Новооскольському міському окрузі зійшов із рейок вантажний потяг. Путінський чиновник заявив, що транспорт пішов під укіс внаслідок «незаконного втручання у його роботу».

Глава регіону стверджує, що вагони були порожніми і інцидент обійшовся без постраждалих, повідомляє «НБН».

Видання «РБК-Україна», посилаючись на джерела у спецслужбах, пише, що у прикордонні РФ потяг пішов під укіс внаслідок роботи Головного управління розвідки МОУ та ЗСУ.

За словами співрозмовників журналістів, Сили оборони замінували та підірвали залізничне полотно на ділянці «Старий Оскол – Валуйки». В результаті «бавовни» локомотив та 11 вагонів зійшли з рейок і перекинулися. Транспорт забезпечував логістичні потреби путінських окупаційних сил.

ЗМІ додає, що після підриву залізниці вказана артерія стала паралізованою, росіянам довелося скасувати низку поїздів.

Нагадаємо, у Буданова заявили, що бійці ГУР із ПЗРК «відмінусували» ворожий винищувач Су-30СМ над Чорним морем, показавши кадри ліквідації літака.

Exit mobile version