У Єкатеринбурзі підпілля спільно з ГУР підірвало росгвардійців біля військової частини

У Єкатеринбурзі підпілля спільно з Головним управлінням розвідки МОУ підірвало російських військових злочинців, причетних до організації катівень у захоплених українських регіонах. У Буданова розповіли подробиці операції.

Фото – rbc.ru

У Буданова розповіли, що в середу, 11 вересня, в Єкатеринбурзі пролунав вибух біля КПП військової частини, де базуються бійці Росгвардії. «Бавовну» біля об’єкту окупантів влаштували представники підпілля спільно з українською розвідкою, інформує «НБН».

У ГУР заявили, що підрив путінських військових біля контрольно-пропускного пункту став актом відплати причетним до організації катівень у тимчасово захоплених регіонах нашої країни. Представники підпілля виготовили пристрій уламкової дії загальною масою 6 кілограмів і заховали його біля КПП.

Наслідками «бавовни» стали підрив особового складу окупантів, а також пошкодження автомобілів Росгвардії. На місце інциденту прибули спецслужби РФ, машини швидкої допомоги, також був задіяний гелікоптер медичної евакуації.

Фото – t.me/DIUkraine
Фото – t.me/DIUkraine

Як повідомлялося, у Бєлгородській області зійшов з рейок вантажний потяг. ЗМІ заявили, що за цим стоять Сили оборони та ГУР МОУ.

Exit mobile version