Війська РФ розпочали контрнаступ у Курській області – Зеленський

Глава держави Володимир Зеленський повідомив, що російські сили розпочали контрнаступ у Курській області. За словами президента, операція окупантів триває за планом України. Також гарант прокоментував повідомлення щодо скупчення білоруських військових поблизу кордону.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

У четвер, 12 вересня, український лідер у ході пресконференції з литовським президентом Гітанасом Науседою у Києві, відповідаючи на питання щодо ситуації в Курській області, повідомив, що російські загарбники у регіоні розпочали контрнаступ.

За словами глави держави, операція окупаційних сил у прикордонні країни-агресора йде за українським планом, інформує «НБН».

Окрім того, президент прокоментував повідомлення щодо скупчення військових Республіки Білорусь поблизу кордону з нашою країною. Зеленський зазначив, що скупчення бійців ЗС РБ бачили давно, і відповідний процес контролюється.

Як повідомлялося, в інтерв’ю іноземному ЗМІ глава України розкритикував «мирні ініціативи» керівництва Китаю та Бразилії щодо завершення війни у ​​нашій країні. Зеленський назвав відповідний план деструктивним.

Exit mobile version