Вночі РФ здійснила наймасштабнішу атаку на Конотоп, мер повідомив про наслідки (ФОТО)

У ніч на четвер, 12 вересня, російські загарбники здійснили наймасштабнішу атаку на Конотоп Сумської області – ворог вдарив дронами-камікадзе «Шахед» по цивільній та критичній інфраструктурі. Мер міста Артем Семеніхін повідомив про наслідки та постраждалих.

Атака "Шахедів" на Конотоп

Фото – Сумська обласна прокуратура

Мер Конотопа в ефірі «Громадське радіо» повідомив, що вночі ЗС РФ здійснили наймасштабнішу атаку на місто за весь час повномасштабного вторгнення, інтервал між ударами був 5-10 хвилин, інформує «НБН».

Говорячи про постраждалих, чиновник зазначив, що поки не відома їхня остаточна кількість, оскільки після обстрілу люди продовжують звертатися за медичною допомогою, здебільшого з легкими ранами.

За даними Сумської обласної прокуратури, кількість постраждалих зросла до 14 осіб. Семеніхін розповів, що двох поранених госпіталізували, один із них перебуває в комі.

Внаслідок прильотів по критичній інфраструктурі у місті зникли світло та вода, пізніше водопостачання тимчасово відновили, щоб жителі змогли зробити запаси. Також у Конотопі обмежили рух трамваїв, оскільки окупанти знищили трамвайну колію. Понад 7 багатоквартирних будинків отримали пошкодження.

Мер додав, що людей, житло яких постраждало чи було зруйновано, відселили, їм надається вся необхідна допомога.

Сумська обласна прокуратура опублікувала кадри наслідків обстрілу Конотопа.

Фото – Сумська обласна прокуратура
Фото – Сумська обласна прокуратура
Фото – Сумська обласна прокуратура

Нагадаємо, військовий експерт Олег Жданов пояснив, чому ворог регулярно атакує «Шахедами» столицю.

Exit mobile version