Андрющенко повідомив про приліт по складу з боєкомплектом та ракетами для ППО під Маріуполем

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у ніч на п'ятницю, 13 вересня, повідомив про «бавовну» в районі тимчасово захопленого міста. Вранці чиновник підтвердив прильоти по складу з БК та ракетами для ППО окупантів.

Окупований Маріуполь

Фото – ria.ru

Радник маріупольського мера у своєму Telegram-каналі написав, що в районі міста детонація тривала чотири години поспіль, зарево було видно за 10 кілометрів від місця прильоту в Мангуші. До цього окупанти заявили про атаку БПЛА.

Чиновник опублікував кадри нічної «бавовни», інформує «НБН».

За словами чиновника, було влучання у склад із боєкомплектом та ракетами для систем протиповітряної оборони на хуторі Глибоке. Андрющенко не виключає ураження розрахунку ППО російських загарбників.

Фото – t.me/andriyshTime

Радник міського голови розповів, що нині ворог думає про евакуацію села Портовське, там усе перекрито окупантами. Також перекритий виїзд у бік Маріуполя, «визволителі» частково закрили трасу Мангуш-Маріуполь та терміново перебазуються після ураження.

Раніше «бавовна» відвідала об’єкти росіян у Маріуполі 11 вересня. Андрющенко розповів, у яких місцях зафіксовано прильоти.

Exit mobile version