У Мережі показали, як росіяни намагаються посилити захист Кримського мосту від ракет та дронів

Російські загарбники намагаються посилити захист Кримського мосту, побоюючись руйнування бетонних опор конструкції ударами ракет та БПЛА. У Мережі показали, що окупанти поблизу незаконно збудованого транспортного переходу встановлюють металеві загородження, системи РЕБ і не тільки.

Кримський міст

Фото – rosavtodor.ru

Telegram-канал «Крым.Реалии», посилаючись на дані Центру журналістських розслідувань, пише, що ворог продовжує встановлювати металеві огорожі, які, як він розраховує, зможуть захистити бетонні опори Кримського мосту від ударів підводних та надводних БПЛА. Довжина цих загороджень на сьогодні становить 590 метрів, повідомляє «НБН».

Фото – Центр журналістських розслідувань

Окрім того, паралельно незаконно побудованому росіянами транспортному переходу з’явилися бетонні тетраподи та металеві конструкції.

Фото – Центр журналістських розслідувань

На протилежному боці тимчасово захопленого півострова «визволителі» створили лінію косинців, яка посилює роботу РЕБ армії Путіна. Також ворог встановив металеві тетраедри, які, ймовірно, повинні виконувати роль хибних цілей для ракетної зброї та БПЛА Сил оборони.

Також уздовж південної сторони транспортного переходу зафіксовано близько 10 наглядових пунктів, кулеметних «гнізд» та позицій для протиповітряної оборони, накритих маскувальними сітками.

Фото – Центр журналістських розслідувань

Як повідомлялося, оглядач Defense Express пояснив ситуацію з Керченським мостом та розповів, чого не вистачає Україні для деокупації Криму.

Exit mobile version