Буданов пояснив, чому росіяни продовжують воювати проти України, незважаючи на втому від цього

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов пояснив, чому росіяни, незважаючи на втому від війни проти нашої країни, все одно беруть участь у бойових діях.

Кирило Буданов

Фото – rbc.ua

Головний розвідник України на 20-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії у Києві розповів, що вторгнення у нашу країну торкнулося великого прошарку російського населення, інформує «НБН».

За словами начальника ГУР МОУ, прості люди в РФ радіють військовим досягненням загарбників, незважаючи на втому від війни, яка триває десятий рік. Окрім того, громадяни країни-агресора продовжують йти до армії через фінансові пропозиції Москви.

Генерал пояснив, що росіянам пропонують високу заробітну плату в путінських окупаційних силах. Окрім того, їх тішить перспектива отримання одноразової виплати під час підписання контракту з Міноборони, нарахування коштів під час важких поранень, а також виплат родичам у зв’язку із загибеллю.

Буданов зазначив, що в РФ почалися проблеми з набором добровольців до збройних сил, тому Кремлю довелося підняти одноразові виплати, розмір яких дійшов уже до 2 мільйонів рублів. Для росіян із багатьох регіонів – це величезні кошти, які вони у житті не бачили.

Як повідомлялося, в ISW прокоментували прогноз воєначальника щодо прагнення Путіна закінчити війну до 2026 року.

Exit mobile version