Українські сили перейшли до другого етапу операції у Курській області – Defense Express

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець повідомив, що Сили оборони України перейшли до другого етапу операції в Курській області, прокоментувавши ситуацію в прикордонному регіоні Російської Федерації.

Курська область

Фото - zona.media

Згурець в ефірі телеканалу «Еспресо» підтвердив, що протягом місяця ЗС РФ дійсно накопичили сили та розпочали контратаки у прикордонному регіоні країни-агресора. Водночас, українські війська перейшли на наступний етап операції, відповідаючи на дії ворога, інформує «НБН».

Як повідомив експерт, росіяни кинули найбільш підготовлені угруповання на захоплення населеного пункту Снагість, також сили РФ почали просуватися на деяких ділянках. Наразі окупанти хочуть пробитися до траси поблизу села Любимівка, яка є логістичним шляхом українських військ. Водночас ЗСУ наступають в тил ворожих підрозділів, які діють на ділянці Коренево – Снагість.

Аналітик звернув увагу на те, що росіяни намагаються без додаткових резервів стримати просування та ускладнити логістику Сил оборони, а українські війська, навпаки, використовують свій потенціал для створення загрози загарбникам.

Представник Defense Express запевнив, що наша армія має сили і засоби, які дозволять надалі дивувати ворога і ставити путінські війська у вкрай невигідне становище на цьому напрямі.

Раніше майор запасу НГУ оцінив, чи досягли Сили оборони цілей наступу в російському прикордонному регіоні.

Exit mobile version