На складі у Тверській області ворог почав накопичувати запас ракет KN23, переданих КНДР – глава ЦПД

У ніч на середу, 18 вересня, поблизу міста Торопець Тверської області країни-агресора «бавовна» відвідала склад БК. Голова Центру протидії дезінформації РНБО лейтенант Андрій Коваленко повідомив, що там ворог почав накопичувати північнокорейські ракети.

Удар по складу БК у Тверській області

Фото - скріншот із відео

Як пишуть ЗМІ, вночі по складу БК «другої армії миру» у Тверській області прилетіли українські безпілотники. Внаслідок дронового удару на військовому об’єкті прогриміли вибухи, спалахнула масштабна пожежа та почалася детонація боєприпасів, інформує «НБН».

Telegram-канал «Око Гора» пише, що Сили оборони України уразили найбільший склад армії Путіна за всю війну, де окупанти, за його даними, зберігали до 30 000 тон різних снарядів, зокрема 82-міліметрові міни, 120-міліметрові боєприпаси для РСЗВ «Град» та зенітні ракети.

Глава ЦПД, коментуючи «бавовну» на складі БК, розповів, що окрім снарядів для «Градів», там загарбники зберігали боєприпаси для ЗРК С-300, С-400, а також виготовлені балістичні ракети «Іскандер». Окрім того, росіяни на об’єкті почали накопичувати запас балістичних ракет KN23, які Москва отримала від Північної Кореї.

Як повідомлялося, в Єкатеринбурзі підпілля спільно з українською військовою розвідкою підірвало росгвардійців біля військової частини.

Exit mobile version