Начальник ОВА повідомив про наслідки удару окупантів по Кропивницькому (ФОТО)

У середу, 18 вересня, начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович заявив, що російські загарбники атакують регіон дронами-камікадзе «Шахед». Пізніше чиновник повідомив про наслідки удару БПЛА по Кропивницькому.

Удар по Кропивницькому

Фото - t.me/kirovogradskaODA

Глава Кіровоградської ОВА вранці у своєму Telegram-каналі написав, що ЗС РФ атакують регіон, закликавши жителів не ігнорувати тривогу і не викладати будь-які фотографії та відео. Повітряні сили ЗСУ попереджали про загрозу удару БПЛА, інформує «НБН».

Згодом чиновник опублікував фотографії наслідків обстрілу Кропивницького. За його словами, на місці працюють усі відповідні служби.

Фото – t.me/kirovogradskaODA

Як повідомив керівник ОВА, в результаті атаки безпілотників на обласний центр є один загиблий, також було поранено 90-річну жінку. Медики надали їй необхідну допомогу, вона не потребує госпіталізації. Дроновий удар пошкодив кілька житлових будинків, в одному із дворів зайнялася пожежа.

Фото – t.me/kirovogradskaODA

Зазначимо, що у місті лунали вибухи близько 02:00. Також вночі армія Путіна випустила «Шахеди» по інших регіонах України, зокрема по Сумщині. У Силах оборони пояснили, із чим пов’язана активізація атак росіян на прикордонну область.

Exit mobile version